Baby Cink2

This is what I believe Cink2 sounded like when she was a baby….

Seriously.

Listen with your speaker on.

Don’t u agree with me?

16 Responses to “Baby Cink2”


  1. 1 dhilacious April 3, 2009 at 7:09 pm

    cink2 itu yang emoticonnya begini kan (-_-) ?:mrgreen:

    • 2 nelotte April 3, 2009 at 10:48 pm

      bukaaannnn… kalo yg (-_-), itu favouriteeee gueeeee si carinnnn!!!! kekeekekekek

      Cink2 itu yg noise pollution banget. Yg legenda mengatakan waktu kecil, dia pernah keselek microphone…

  2. 3 dhilacious April 3, 2009 at 11:30 pm

    caelah..
    tokoh baru lagi nih..🙂

  3. 4 esti April 3, 2009 at 11:35 pm

    ga dr perut tp dilepeh.. *asli ini temen gw yg bilang heuheuhuae

  4. 5 ivon April 4, 2009 at 12:39 am

    LOL gile jg tuh bayi…kocak waktu ada yg bilang “u might need to breathe girl..” huahauhauhuauahuaa

    • 6 nelotte April 4, 2009 at 2:10 am

      @dhila: tokoh baru apaan? dia mah dah sering gue sebut2 di blog atuh

      @esti: ga ngerti

      @ivon: oh ada ya? HAUehaUehaUehaUeh ga denger gue karena terlalu konsen bayangin tuh bayi as cink2

  5. 7 yafeto April 4, 2009 at 3:07 pm

    parah deh kalo yang ini hahahahaha…
    who is cink2 eniwei????

    http://japheto.blogspot.com/2009/04/no-matter-what-show-must-go-on.html

  6. 9 irene keren April 6, 2009 at 12:17 am

    cink2 jadi terkenal man!!!HAHAHAHA.

  7. 11 yafeto April 6, 2009 at 1:55 am

    maklooom lah Nell, sekalian ahahahahaha…
    Oke post ini gue gak ngerti…

  8. 13 chinkz April 12, 2009 at 12:30 am

    ciciiiiii… *no comment*
    gyahahahahhahahaha…. itu bayi sih udah ekstrim kali… aku kan udah jadi wanita sekarangggg… udah anteng dan anggun kayak putri solo


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Quote of the week

We are not human beings having spiritual experience. We are spiritual beings having human experience.

Archives

Receive Blog Updates!

Add to Technorati Favorites
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

%d bloggers like this: