The Real Identity of Andy Lau

Kmaren gue came across one website yg intinya ‘turn your name into a face’. Jadi kalo gue masukin satu nama, ntar that website randomly create a face for that name. So gue iseng2 loh masukin nama anak2 dan nama2 yg laen.

Dan ini hasilnya…

(Disclaimer: I, Nelly. L. H, will not be held responsible for any negative action or outcome as it is solely the decision of the website to choose that specific face to represent the names mentioned below. )😛

.

.

.

.

.

face

AND!!!!!!!!!!!!!!!!!!

THIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.

.

.

.

andylau
OMG!!!!! IT’S JESUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The real identity of  Cak Lau ku ternyata JESUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No wonder gue sangat memuja2 dia!!!!!!!

AHEuAHEuAHEuAEHuAEHuAHEuAEHUAEHUAEHuAEHUAHE

*wah blasphemy*

AHEuAHEuAHEuAEHuAEHuAEUAEhUAHEaeAE…😛

(…..ko’it disamber geledek dari Atas…)

7 Responses to “The Real Identity of Andy Lau”


  1. 1 rio December 5, 2008 at 8:10 pm

    waaaa *lohkokbisa* hahaha asli deh jadi ketawa ngangkang *oops* ngakak maksud gw *ampundeh*

  2. 2 ncuz December 5, 2008 at 10:31 pm

    Ci, why my face is so scary?

    nngggg………

  3. 3 nelotte December 5, 2008 at 11:50 pm

    HUEhuAEHuaheuAEhaueh ncuz sensitip amat, dia sampe sms gue nanyain hUAEhuAEhuAheuAheuAHEuaheuAHEuAEe….

  4. 4 joe December 6, 2008 at 11:49 am

    huahahahhaa…. ncus ada antena di kepala!
    gile, paalaa gua ama ko dav sama gede,, tpi mimik nya gaharan gua…
    bener2 isenk ci nelly ini!

  5. 5 nelotte December 6, 2008 at 1:32 pm

    loh gmana sih… kan gue udah tulis disclaimer that gue ga bertanggung jawab atas hasil yg keluar…. itu smuanya hasil kompnya sendiri… jgn salahkan saya nak..

  6. 6 johan December 8, 2008 at 8:33 pm

    website apa tuh tan?? hahaha


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Quote of the week

We are not human beings having spiritual experience. We are spiritual beings having human experience.

Archives

Receive Blog Updates!

Add to Technorati Favorites
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

%d bloggers like this: