Yo, yo!!

Hello my fans,😛

Sorry dah beberapa hari ga ada update, hehe. I was so touched yesterday, ada beberapa yg ask me, udah diupdate ga my blog. Ada yg ngecek tiap ari, ada juga yg press the refresh button a couple of times in a day, just to check gue udah nulis yg baru ga. Huhuhuhu so terharu gue.. hehehhe…

Iya lately sih gue beneran lagi males nulis. Gue dah tau sih mo nulis apa for the next one, but things keep coming up (alias males). Hari ini mestinya gue udah janji dalam ati mao nulis tapi I have to prepare something for tomorrow. Need my full concentration on that today. hehe..

I’m gonna have my first preaching tomorrow… HAEuhAEUhAUEhAEH in English lagi!! Gile… *brrrr* Doain man!!!

—————————-

Kasih itu sabar, kasih itu murah hati. Ia tidak cemburu. Ia tidak memegahkan diri dan tidak sombong. Ia tidak melakukan yg tidak sopan dan tidak mencari keuntungan diri sendiri. Ia tidak pemarah dan tidak menyimpan kesalahan orang lain. (1 Korintus 13:4-5)

4 Responses to “Yo, yo!!”


  1. 1 Fay May 30, 2008 at 6:26 am

    Mampir…. hehehe… inspired abis baca beberapa postingan cici hehehe… Kenal Tammy a.k.a. Indiegal yah? Dia sekantor ama aku, sesama WebContent http://www.jawaban.com =p

    ‘lam kenal ci😉
    Jiayouuuu

  2. 2 nelotte May 30, 2008 at 6:32 am

    aloha…

    lam kenal too.. gue ga kenal ama si Tammy sih, cuma kenal di alam cyber aja ehehhehhee…

  3. 3 Yosevine May 30, 2008 at 9:32 am

    ci nelly kotbah di isc ph ya?

  4. 4 nelotte May 30, 2008 at 9:54 am

    Haha ga lah! ndek fusion😛


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Quote of the week

We are not human beings having spiritual experience. We are spiritual beings having human experience.

Archives

Receive Blog Updates!

Add to Technorati Favorites
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

%d bloggers like this: