Randomness

Scene: Lagi youth pukat (cell group). Anak2 harus introduce themselves satu persatu ke semuanya. The purpose is to memperkenalkan diri ke anak2 yg baru pertama kali dateng. The rules are, kita harus say our name, age, and status (as in single, attached or merit or apaan kek)

Below adalah intro2 yg lumayan unik:

“Name Felix, age 13, status SEDANG MENCARI”

“Name Riki, age 12, status IT’S COMPLICATED”

“Name Jonathan, age 22, status ONLINE”

“Name Jason, age 13, status CONFIDENTIAL”

and some ada yg in relationship… then came Kazu’s turn…

“Name Kazu, age 12, (Dia tiba2 naruh tangannya dipinggang, sambil geleng2 kepala and berdecak2 disapprovingly. He said..) GUYS! I’M WARNING YOU!! YOU GUYS ARE TOO YOUNG TO BE IN RELATIONSHIP!!!”

HUAEHuAHEuAEHuAEHeuE he immediately got a standing applause from me hUEHuAHEuAHEe..

——————–

Scene: Di youth cell group juga. Topiknya on that day tentang God’s calling. Before the discussion start, gue kasih mereka paper and pen, then kasih tau mereka begini… “coba bayangin ur dream, what do u want to be or how you see yourself in 10 or 20 years in the future?… Coba close your eyes and imagine, can be as crazy or impossible as you want. Then write on the paper provided… ”

Pas udah abt 5 mins, I asked them to tell me what they wrote…
(I was expecting something yg keren2 from them…)

Bonnie: ” Jadi housewife!”
Sese: “Gue jugaaa!!!”
Irene: “IYAHHH GUEEEEE SAMAAA!!!”
Carin: *btw dia umur 14* (dia gambar2in kertasnya, ada rumah etc etc)
“Kalo gue ci, gue nanti punya anak 3. Satu cewe, dua cowo. Punya rumah yg gedeeeeee banget. Banyak ruangannya. Tiap ruangan ada 2 ac, trus didepan rumah ada 2 pohon. Suami gue baikkk bangettt, and gue kerjanya belanja… ”

————————–

Please refer to below caption for explanation of this pic….

What really happening in that pic:

Carin: Idih si Stacie kakinya banyak bulunya!!!!
Irene: AHHH, brondongkuuuu si Reynaldi cool and gantenggggg bangetttt. Ah gue pingin banget kejar2an ama dia dibalik pohon kayak pilem2 india itu, kan romantis…
Sese: Nasib nasib, gara2 drama kmarin gue dipanggil pembokat melulu skarang… oh nasib..
Bonnie: *ngeces* *ngeces* *ngeces*
Stacie: *tarik napas dalem2* Aduh ini bau keringetnya harris enak skaliiiiii…. aaahhhhh…

HUEhAUEhAUEhAUEHuAEhAUEHae… jgn ngambek ya anak2, poto kalian gue kacauin. Habis pose kalian terlalu menggoda untuk tidak dibuat plesetan huAHEuAHEuAHEuaEe😛

Ampunilah cici mu yg imut dan berjiwa muda ini…

5 Responses to “Randomness”


  1. 1 irene si imut May 6, 2008 at 8:16 am

    ciii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gue di foto kga jelas!! coba yang cakepin dikit!! mana tau ntar ada yang tawarin jadi artiss!! ntar gue jadi the next christian, masuk straits times!!!kwakwakwka…. btw reynaldi emank cool bangettt!!!

  2. 2 mylesfromnowhere May 7, 2008 at 3:51 am

    This is a comment. It is not meant to offend or inspire. It merely exists to acknowledge existence.

    Woo hoo

  3. 3 nelotte May 7, 2008 at 4:02 am

    This is a comment reply. It is not meant to be lame. It merely exist to acknowledge your ‘pointless’ comment.

    Tee Hee

  4. 4 Carin(: June 16, 2008 at 8:05 pm

    CI NELLY!buset dahh..gw br baca blog cici hahaha..
    yg di pukat kpn hari!!!!!!memalukan bgt man..wkakakaka!-_-‘
    ternyata ada nama ku disana..wkakakaka!

  5. 5 nelotte June 17, 2008 at 2:22 am

    nama loe mah ada banyak di blog gue, carin sayank hAUEhAUEhuAHEe.. kan gue ur biggest fan!!!😛


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Quote of the week

We are not human beings having spiritual experience. We are spiritual beings having human experience.

Archives

Receive Blog Updates!

Add to Technorati Favorites
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

%d bloggers like this: