Best from net 2

Dibawah ini koleksi gue ttg jawaban2 keren dari test2 yg diisi ama real people.

Click for larger view ya. Kocak2 banget soalnya…

1.

122yf0ax4.jpg
2.

blondeanswer.gif
3.

elephantintheway.jpg

4.

essay1_3.jpg

5.

essay2.jpg

6. And the best of all!!! Ada 2 parts nih.. liat both ya..

passage2.jpg
passage3.jpg

hehehe.. i really like the last essay. Ngawur abis…

Anywaysssss..

Sebenernya gue lagi bete hehehe.. part of it gara2 mimpi tadi pagi. Got nothing to do with monster atau setan2 lagi sih, tapi more got to do with my situations right now. Can’t say what the dream all about, tapi bangun2 bikin gue bete somehow. Pokoknya ga enak banget feeling gue di mimpi itu.
And pas bangun, satu kalimat yg dulunya sering lewat dipikiran gue dari masa lalu gue, tiba2 lewat lagi, sekilas gitu and very2 strong, sampe gue kaget that sentence kok bisa dateng lagi.

Somehow gue tau juga sih knapa that sentence muncul lagi. Tadi gue tuh dapet gambaran about my current condition. Sepertinya gue tuh lagi didalam box karton yg very2 tight. And I can’t move freely.. yg gue rasain skarang, my future kinda dibase on one person’s decision. And rasanya ga enak banget. But I know apapun keputusan orang yg bersangkutan itu, gue bakal bisa keluar dari box itu. Cuma ya skarang gue kerasa sesak aja berada di dalam box yg gue belon bisa kuar yet. My moves are constrained, ga bebas,.. mao move forward ga bisa, mao mundur jelas2 ga bisa and ga boleh, mao begini begitu rasanya ga boleh. Yg boleh cuma being still in that box, ga boleh moves too much, kalo gue move, that box will be broken. Somehow gue ngeliat that box itu my protection but also my constraint.

And kalo gue maksa keluar dari box itu, the result will be very bad. Thats why yg gue cuma bisa lakuin skarang cuma diem aja di box itu. Being very still and waiting until gue dikeluarin dari box itu. And untuk gue dikeluarin itu based on someone else’s decision. UH. Rasanya GA ENAK BANGET!!😦

But anyway, gue tau ini proses Tuhan buat gue. It just that gue belon dapet breakthru aja sih. Makanya gue nulis2 aja disini. Iseng, sampe nanti breakthru itu dateng. Sampe gue ngerasa kalo gue keluar dari box itu not because of someone’s decision tapi because Tuhan sendiri yg kasih gue rhema.🙂 And I believe it will come soon.

Yah skarang sih abis nulis, I feel a lot better. Tuhan kmaren ini ingetin gue to look up to Him terus, to keep my gaze upwards, soalnya I kinda lose sight… not losing sight of Him, tapi gue terlalu kepikiran ama the situations I am in now. Susah sih buat ga mikirin, makanya menganggu banget. But thank God, for the next few weeks bakal busy with some stuff.. banyak acara I mean, jadi at least ada hal2 laen yg bisa dipikirin hehehe…

Minggu depan, kemungkinan ada something major happened, bakal ada 2 outcomes. Both outcomes I will gain something lah.

2 minggu lagi bakal ada retret, and will be busy coz I’m one of the committees. Straight after retret, the next day, bakal ada church anniversary. Gue sih kali ini ga perform anything, not drama.. thank god hehehe.. then next week nya harus ke Johor for Sunday skul training. Kali ini bakal ada professional trainer yg bakal train teachers yg disana, and I have to translate the material dari English to Indo, and juga on the day itself, gue mesti intrepret English to Indo. Bakal cape nih kayaknya. The whole day bakal pusing mikirin translating English ke Indo coba. Oh well.. busy month.

Sooo yeah.. regarding my situations yg tadi, I just feel that I’m in a very tight position aja gitu. Gue udah bosen ngadapin gini2 lagi, yg ga ada kepastian gitu2 deh… cape.. pingin marah rasanya, tapi ga appropriate banget hehehe, mo marahin sapa juga ga jelas… hehehe but anyway, should keep looking upwards ya Lord🙂

Ini lama2 blog kok jadi kayak diary gue ya HAUEhAUEhAUehaE..😛, but ya gue ke encourage aja ama salah satu email pembaca yg nulis that my blog is an honest blog, membangun gitu deh. Jadi I guess its ok to write hal2 seperti ini, especially ttg pergumulan gue juga, so other people can learn from it. Gue suka sih sharing2 abt my trials and my breakthru, kan emang gue ini saksi hidupnya Tuhan hehehe.. Gue tau Tuhan pake idup gue ini like an open book, God writes all my life stories and He wants others to read them thru me, untuk ngeliat kemuliaan-kemuliaanNya yg nyata banget dalam idup gue.

So yeah gitu deeee… doain supaya gue bisa cepetan kuar dari box itu ya.. hehehe..

Btw…

Gue mao show this nih…
A little video clip from our Youth…

Liat de ada kocak2 partnya.. mereka sendiri yg took and edit the video.

Ini interview dari some of anak2 youth gue yg tercinta hihihi.. Coba guess mana yg harris HAUEhAUEhuaEhae😛

Wonderful, wonderful kids.. so proud of them hehehe. Jadi keinget pas waktu itu si Wira sempet ke Spore and hang out with our youth a couple of times, and he said to me “I can see why you love them..” hehehehe U GUYS ROCK LAH!!!🙂

——————————————————-

I was sure by now
God You would have reached down
And wiped our tears away
Stepped in and saved the day
But once again, I say “Amen”, and it’s still raining

As the thunder rolls
I barely hear Your whisper through the rain
“I’m with you”
And as Your mercy falls
I raise my hands and praise the God who gives
And takes away

And I’ll praise You in this storm
And I will lift my hands
For You are who You are
No matter where I am
And every tear I’ve cried
You hold in Your hand
You never left my side
And though my heart is torn
I will praise You in this storm

I remember when
I stumbled in the wind
You heard my cry to you
And you raised me up again
My strength is almost gone
How can I carry on
If I can’t find You

I lift my eyes unto the hills
Where does my help come from?
My help comes from the Lord
The Maker of Heaven and Earth
Praise YOU In The Storm – Casting Crowns

0 Responses to “Best from net 2”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Quote of the week

We are not human beings having spiritual experience. We are spiritual beings having human experience.

Archives

Receive Blog Updates!

Add to Technorati Favorites
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

%d bloggers like this: