Prelude

So.. here it is… Saturday has come..hehehe..

Gue udah siap and going to enter the battlefield. But before that, while waiting for my ride to come, gue ngeblog dulu aaahhh ehehehe…

Gue udah siapin for a week for this. Coz bener2 harus siapin mental and hati. I don’t want kayak last year, yg gue ga siap. And as a result, gue bener2 abisssss. Sakitnya bukan main man. Rasanya harga diri gue diinjak2, ga ada harganya gitu. That time I needed 3 hari buat recover, and slama itu bener2 Tuhan yg jagain and benerin gue lagi…

And this time, I’m more prepared. Gue udah ngerti that this will be my penyalipan diri. Come what may lah, I will take it head on. Ambil lah Tuhan whatever You want to ambil. Harga diri kek, dignity kek, etc etc. Pas lagi, at this very moment lagu yg gue dengerin judulnya Take All of Me.. HAeuhauehUAEe.. oh well..

Si Davin sampe nulis di email, kasih gue encouragement, “come back stronger and more annointed” hUAEhuAEHuAHeuAEh AMIN MAN!, meskipun he doesn’t know the whole story HAeuhAUEhAUEE.. and dia juga nulis gini:

“nah… gue cuman lagi blajar dari King David di bible… he honors the people with him… those resting at the brooke…and those going to war… he honors them the same🙂 thanks for fighting the battle with us nel🙂 “

APA COBAAAA!!! Kayak gue mo ngapainnnn ajaaaa!!! HAEuhAUEhUAEH

Tapi ya emang this is my personal war… hehehehe.. For the past week, gue dikuatin terus sih ama Tuhan.
Pasti kalian wondering gue ini ngomong apaan sih. What’s gonna happen?

hehehehe… ga bisa tulis donk… too personal.. Maybe nanti kalo emang sudah saatnya, I will write it.. maybe…

So yeah, my battle will begin soon, pray that I will come back in one piece. AMEN.. HAeuhUAEhuAHE

Eng.. ing .. eng…

——————————————————————-
My goal is God Himself, not joy, nor peace
Nor even blessing, but Himself, my God.

2 Responses to “Prelude”


  1. 1 Chiechiet March 28, 2010 at 11:08 am

    Ini tentang kinclong kah?O_o


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Quote of the week

We are not human beings having spiritual experience. We are spiritual beings having human experience.

Archives

Receive Blog Updates!

Add to Technorati Favorites
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

%d bloggers like this: