kerjaanNya

Hmm, not much to blog about. Cuma mo kasih update aja what has been happening.

SMAKIN BANYAK KERJAAN!!!! huhuhu…

Di office lagi lumayan sibuk. Sempet kmaren ini for the whole day gue ga sempet nonton anime, Heroes, Prison Break, baca blog2 orang dll, ..u know the stuff that I do almost everyday.. HAEUhAUEhuaEe..

Tapi gue seneng juga sih kalo lagi banyak kerjaan, enak aja sambil dengerin sermon gitu rasanya gue jadi productive banget di kerjaan. Jadi semangat ngerjainnya. Abis kadang2 parah juga bener2 nganggur abis sampe gue keabisan akal mo ngapain. Sampe gangguin si budi buat bikinin online puzzle buat gue hehehe.

Selain kerjaan office lagi banyak, kerjaan Tuhan juga smakin numpuk. Bos besar yg di johor ga sungkan2 ngasih kerjaan terus.😛 Website lah, bulletin lah. Selalu ada aja ga abis2… For u guys yg been wondering gue ngapain aja di johor, below is what I have been doing there:

1. Sekarang lagi diminta re-design their bulletin. Have to come up with some drafts in 2 weeks. Dateline for printing and stuff 11 Nov.

2. Design their website, kalo bos besar johor says ok, then give the things to wira for him bikin codingnya.

3. Sometimes kalo Tuhan kasih revelation2, by God’s grace.. gue share di pukat/cellgroup pendoa mereka. So far baru 2 kali, topik pertama ttg Pembangunan Rohani dan Karakter. Kedua ttg Kuasa Doa dan Kepenuhan Roh Kudus.

4. Kapan ari sharing ttg Melepaskan Masa Lalu, from here ternyata ada beberapa yg mulai open up to me, so now I’m doing counselling to some women there.

5. Training and equipping the Sunday School teachers. Yg ini I think gue udah mulai merasa udah cukup dari gue, coz thats my limit, mereka udah seharusnya dapet yg lebih professional dari gue.

6. Next vision: to share about Value of Woman. Equipping the women over there so they know who they really are in Christ, thus won’t sell themselves cheap.

7. Next vision: to share about ‘Kekudusan’ so mereka ga maen2 ama yg namanya kekudusan.

My purpose writing this down is for sapa tau ada yg kebeban and mao bantuin gue. Coz ya mereka yg pelayanan di johor, they really need help. Especially in building and equipping the women and music team. Gue selama ini praying for people yg bisa support pelayanan di Johor, ternyata si wira udah lumayan tergerak and now si amelia gozali juga mulai hehehe. Sip lah. So you guys are welcome to join me.

Yg di spore, juga lumayan lah kerjaan2 gereja yg mesti dilakuin. But the most important one at the moment is siapin my mental and spirit for Sumba. My next mission trip February next year. Disitu bakal do the seminar again kayak pas di Summer Mission. There will be 3 seminars. One for SMP, one for SMA and one for murid2 skolah Theology. Seminar abt ‘Love, Sex, and of coz Kekudusan’🙂 . Nah for that, I need supports, ga mungkin banget gue ngelakuinnya sendirian. Yg pas di Summer Mission, ada beberapa yg bareng2 with me ngelakuinnya. So yeah, I need help lah, kalo ada yg kebeban silakan register to me yah. Ada beberapa orang yg gue udah eye-ing sih hehehe.. if they can come and do the seminar with me, mereka will be tremendous help.

Maybe I shared a bit ttg seminar di Summer Mission itu. Biasanya setelah seminar selesai, banyak yg come up to us minta didoain because some of them pernah diperkosa waktu kecil lah, incest lah, etc etc. So we prayed for their healing and stuff.

Ada satu cewe umur 12 taon yg gue ga bakalan forget, she came up to one of us and confessed that dulu waktu TK dia pernah diperkosa ama anak SD. And the worst part is yg ngajarin anak SD itu satu om2. Nih om2 lagi iseng and bilang ke anak SD itu suruh gini gituin anak TK yg pas itu cuma lagi nongkrong dijalan. And that girl didn’t have any idea what was happening to her, until dia gedean baru dia ngerti. And she never told anyone about it, until that day when our seminar was held.

And in that seminar, we told them kalau Tuhan Yesus udah membersihkan semuanya. Thats why she dared to approach us to be prayed upon. And she cried and cried, but I believed that was the first step of her healing. And she was not the only one.
So yeah, this seminar pasti memberkati banyak orang, apalagi anak2 muda. Kalau anak2 SM07 ada yg mao ikut Sumba ini, anda sangat2 di welcome🙂

———————————————————————–

bintangkalender.jpg

*bulan ini banyak banget bintang-bintang bertaburan*🙂

2 Responses to “kerjaanNya”


  1. 1 Chiechiet March 25, 2010 at 9:02 pm

    4. Kapan ari sharing ttg Melepaskan Masa Lalu, from here ternyata ada beberapa yg mulai open up to me, so now I’m doing counselling to some women there. <— saia butuh ini..(╥﹏╥)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Quote of the week

We are not human beings having spiritual experience. We are spiritual beings having human experience.

Archives

Receive Blog Updates!

Add to Technorati Favorites
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

%d bloggers like this: