Summer Mission PreJourney 3

I’m leaving for SM in less than 24 hrs!!!! hohoho.. so excited. Akhirnya di tanggalan yg gue selalu coret2, tinggal sehari lagi… hohohoho. Serem2 seru sih. Kita yg dispore dapet laporan lewat email dari mereka yg udah disana since 22nd of july.

Amazing stuff happened.

And I’m preparing myself to enter the ‘battle’.. AHEuhAEuhAUEhaEe

Other than that, gue udah siapin barang2 yg mesti disiapin. Barang2 perang seperti sarung… hihihi, sun-block, tissues, wet tissues, and ga ketinggalan jam yg dikasih wira. Itu jam dia beli di ebay, nyarinya niat banget, and tuh jam adalah jam yg dipake ama army. So tahan banting loh. Cocok banget buat mission. Pas itu dia beli buat dia sih, tapi pas dia ke spore, gue liat tuh jam, and gue coba pake. Gue kan paling ga suka pake jam hehehe. Tapi pas gue pake, kok warnanya cocok ya ama gue HAEuhAUEhuAE. Gue kan paling suka warna ijo army gitu. Gue iseng2 bilang ke dia, kasih gue aja deh. Eh ternyata dia mau kasih.. AEHuAHEuAHEuAEHuAEh thx man.. i’ll bring it to mission ok. Cuma kegedean banget tuh strapnya, gue gunting boleh kan?? hehehe…

Anyway, gue perlu jam kali ini, because kita ga boleh nyalain handphone. Tuh hp hanya boleh dinyalain saat kita dah mao bobo. So, anyone of you trying to contact me, sms aja lah. I’ll try sms back kalo ada signal.. Alasan hp ga boleh dinyalain, gue bisa ngerti skarang. Mesti beneran concentrate ama SM. Apalagi yg gue abis baca journal laporan mereka itu bener2 bukan maen2 lagi. Bener2 go all the way for God, doing things yg bring the power of God to earth. Merinding gue bacanya pokok e.

Speaking of leaving things behind, banyak yg terjadi ama gue lately. Banyak hal2 ugly and shocking yg dibukain ke gue. And hal2 yg powerful juga, spiritual breakthrough, and revelation2 ttg the power of prayer lead by Holy spirit. Ya pokok nya I learned many things. But ttg yg the ugly things, at this moment, I have to leave all those behind and really concentrate on SM. Gue ga tau, after balik dari SM, what I have to do regarding that issue. But I know for sure, di SM gue nanti pasti dapet breakthru. God will tell me what to do next and Dia udah bawa kita segini jauhnya pasti Dia yang akan menyelesaikan semuanya. Skarang gue smakin ngerti Romans 8:28 – “everything works for the good of those who love HIM”

Please support me in prayer for SM.

This is Nelly, signing off for Summer Mission. I’ll see you guys in about two weeks time. Ciao.

————————————————————————————————-
– got nothing much to say to u, but the only thing that I can do is to pray and intercede for u.

“….cease all earthly communication, now is the time for spiritual battle…”😛

0 Responses to “Summer Mission PreJourney 3”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Quote of the week

We are not human beings having spiritual experience. We are spiritual beings having human experience.

Archives

Receive Blog Updates!

Add to Technorati Favorites
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

%d bloggers like this: